Sebastian's Kingdonm Lady Valborg


DK17884/2023: Sebastian's Kingdom Lady Valborg

HD/AD: 

Hjertestatus: 

Mentalbeskrivelse: 

Eksteriørbeskrivelse: 

Udstilling:

Farvetestet:Vores lille italianer Valborg er sidste skud på stammen. Valborg er født i Rom i Italien, og er opdrættet af Maria Rubina Pica og RaffaElla Nigro. Jeg overvandt min flyskræk og fløj til Rom for at hente vores dejlige Valborg i september 23. 


Da det hele tiden har været tvivlsomt om der ville komme hvalpe efter Sibilja, har vi længe ønsket os at få en hvalp efter en af Sibiljas kuldsøskende - så da muligheden for at få en hvalp efter dejlige Saga i Italien og "vores" Landkildens Gregers pludselig opstod, traf vi en implusiv beslutning - og slog til - og det har vi ikke fortrudt. Jeg havde selvfølgelig fulgt kuldet i Italien på sidelinjen, og havde på afstand forelsket mig i orange pige, nok fordi hun ligner Sibiljas 2 kuldsøstre rigtigt meget. Da hvalpene var 6 uger gamle ville omstændighederne at der pludselig var en ledig tævehvalp. Dette faldt sammen med at Sibilja var gået tom - så det krævede ikke mere end 10 minutters overvejelser inden vi slog til. 


At vælge hvalp gennem fotos og videoer har været en meget speciel oplevelse - tænk nu hvis kuldet og især orange var helt anderledes en forventet når jeg landende i Italien? Hvad nu hvis jeg slet ikke kunne lide hende, når jeg endeligt mødte hende? Mine bekymringer blev gjort til skamme, kemien var der fra første sekund, og Valborg var præcis som beskrevet af Rubina.


Tusind tak til Rubina og RaffaElla for at lade os få lille orange pige - vores dejlige, sjove, skøre og meget verbale italianer Valborg. 


Efter "kun" at have beholdt hvalpe fra eget opdræt igennem mange år, var det en stor oplevelse pludselig at være hvalpekøber igen, hvordan ville flokken tage imod en "fremmed" hvalp? Hvordan ville Valborg reagere på 4 fremmede voksne Broholmere?


Alvilde forelskede sig i Valborg i det sekund hun så hende, de 2 er uadskillige og bedste venner. De 3 voksne damer skulle bruge længere tid på at tø helt op.


Valborg har været på nogle skuer og udstillinger allerede, og gør det så flot. Da hun først knak koden omkring at hav snor på, var hun en fornøjelse at træne med og udstille. Hun har et godt drive og er glad for at træne - det gør det bare noget nemmere. Hun ELSKER alle hunde, hun møder på sin vej, og er meget nem at have med rundt omkring. Indtil nu har hun fået særdeles lovende hver gang, og pånær en enkelt gang, har hun vundet sin klasse hver gang og tillige blevet bedste baby/hvalp. En udstilling i Sverige er det også blevet til, her blev hun først bedste hvalp i racen - og til vores store overraskelse blev hun sørme BIS hvalp.Mor Saga og opdrætter Maria Rubina Pica på Broholm Slot

Lille Orange pige - 5 uger gml, da jeg så dette billede, var mit hjerte tabt. 

Far Landkildens Gregers 

Valborg og jeg bliver fotograferet til DKK's blad HUNDEN 

Første udstilling var fælles udstilling for de 6 danske nationalracer