Landkildens Matilda

DK04328/2017

Landkildens Matilda

Født: 24.02.17

HA/AD: A/0

Hjertestatus: FRI

Mentalbeskrivelse: gennemført med godt resultat

Eksteriørbeskrevet og anbefalet til avl

Farvetestet


UDSTILLING

EXC, 2 x CERT


Matilda er pr. 9. maj 19 avlsgodkendtMatilda er født d. 24.02.17 og er den ene af de 2 piger efter Vega og Buster, der bliver hos os. På stamtavlen hedder hun Landkildens Matilda.


Hun er en pige med masser af gå-på-mod, og en som har sine helt egne meninger om tingene. Hun er meget kærlig overfor alle mennesker, og mener, at alle er til for hendes skyld. Hun har et skønt drive og er derfor dejlig at træne med. Hun elsker sin flok, og befinder sig godt i den. Hun er glad og legesyg, men har også en alvorlig side, og går gerne stille rundt herhjemme - og pludselig mærker man hendes smukke og intense blik kigge på en. Hun er rolig - men har også et ekstra gear, og kan gå fra 0 - 100 på et nanosekund, men falder lige så hurtigt til ro igen.


Matilda har været udstillet et par gange i babyklassen, og har klaret sig godt og fået særdeles lovende hver gang. Hun blev 4. bedste babytæve på Broholmskuet i 2017. Hun er også udstillet som både junior og i mellemklassen og også her klarer hun sig godt. Matilda er langsomt men sikkert, gået i hjerterne på os.


Præcis som sin mor og far, hader Matilda at blive fotograferet.