Gamle Danere's Humle - afdød

Humle er vores første Broholmer. Han er født 18. juli 2011 - og hedder på stamtavlen Gamle Danere's Humle.


DK14014/2011

Født: 18.07.2011 - Død: 16.08.2016 - dødsårsag: aortastenose

HD/AD - ikke fotograferet pga. hjertesygdom, der umuliggjorde bedøvelse

Eksteriørbedømt XXX++

Mentalbeskrevet

Farvetestet


Titler:

Dansk, Svensk, Norsk, Nordisk og International Champion.


Vi måtte desværre sige farvel til vores dejlige Humlebasse i august 2016 pga. hans hjertesygdom. Humle blev flotte 5 år.

Vi kender ikke Humles HD/AD-status. Der var ellers bestilt tid og rekvisition til røntgen, men dyrlægen fandt desværre en alvorlig mislyd på Humle hjerte, og turde ikke lægge ham i narkose. Pga. mislydens sværhedsgrad (5 ud af 6), blev vi sendt direkte til hjertescanning, hvor en alvorlig aortastenose blev diagnosticeret. Det slog i den grad benene væk under os, for Humle havde - og har stadig ikke - symptomer på sin hjertesygdom.


Det betyder også, at Humle selvfølgelig ikke er i avl. Og det betyder, at vi i vores avlsarbejde har stor fokus på hjertesygdomme.


Humle er en helt speciel hund, og han står vores hjerte meget nær. Humle er en hund, der betyder meget for rigtig mange mennesker. Han er meget reserveret, men har samtidig et helt specielt og meget intenst blik, der sætter sig dybe spor hos mennesker, der møder ham. Når man har vundet Humle - har man vundet en ven for livet. Selvom han ikke er voldsomt racetypisk, hverken i udtryk eller sind, vinder han folks hjerter.


Han elsker udstillinger, og shower meget i ringen. Derfor er det lykkedes ham at bliver INTCH på trods af manglende type. Når Humle går i ringen, vokser han et par centimeter og har en fantastisk udstråling.


Humle er meget insisterende i sin kontakt, og vi kalder ham derfor plagsomme hund :)

Klog er han bestemt ikke, nærmere tværtimod - men har har bare "noget", der gør ham helt unik.