Landkildens Maude

DK04327/2017 Landkildens Maude

HD/AD: A/0

Hjertestatus: FRI

Mentalbeskrevet: ja

Udstilling: EXC

Farvetestet: ja, bærer piebald


Titler

SECH - Svensk Champion

DKCH - Dansk Champion


Maude er født d. 24.02.17 og er den ene af de 2 piger efter Vega og Buster, der bliver hos os. På stamtavlen hedder hun Landkildens Maude.


Maude er min joker med den hvide forpote. Faktisk er hun alt det jeg på forhånd ikke ønskede mig: rigeligt hvide aftegninger og lidt lyse øjne - men hun har et fantastisk dejligt og mildt sind, og da hun var 4 uger gammel. vidste jeg, at hun skulle blive hos mig. Maude er meget nysgerrig og meget glad. Hun elsker at betragte tingenes tilstand og ikke meget undslipper hendes opmærksomhed.Hun har et helt fantastisk smukt blik, og fik hurtigt mange "fans".


Maude har været udstillet i babyklassen flere gange, og er blevet bedste babypige hver gang, og også bedste baby i racen et par gange. Jeg er spændt på, i hvilket omfang hendes charmerende hvide pote vil få indflydelse på hendes udstillingskarriere.


Vores joker Maude har nu været igennem alle avlsgodkendelsesmomenter i DKK og Broholmerselskabet, og vi er meget glade for at kunne fortælle, at Maude har klaret sig rigtig godt - og har opnået avlsgodkendelse.


Til mentalbeskrivelsen viste hun sig at være en sej tøs. Hun udviste meget lidt skræk, havde en rigtig god nysgerrighed  og ingen afreaktioner - lige det reaktionsmønster jeg ønsker mig. Hofter/Albuer er tip top, og Maude klarer sig godt på udstillinger i både ind - og udland. Hun nåede at få 2 junior Certer og manglede således kun 1 for at blive juniorchampion, da hun rykkede op i mellemklassen. Ærgerligt - men tilgenæld rykkede hun op med et CERT i bagagen, og det i sig selv er flot. Præcis som sin mor synes Maude at udstilling er opreklameret.


Maude har fået 1 kuld hvalpe, og var en fantastisk mor. På trods af at hun var førstegangstæve og fik kejsersnit, tog hun hurtigt hvalpene til sig, og har passet og plejet dem roligt og omsorgsfuldt. Det er nu fantastisk, at se 2. generation af ens eget opdræt komme til verden. Fra Maude kuld har vi beholdt Sibilja. Maude BIR på My Dog 2019